A cég alapításakor a cég története egyéni vállalkozás keretein belül saját tervezésű sportkipufogók gyártásával kezdődött. A minőségi kivitelezés mellett a fő szempont volt és kiemelkedően fontos a mai napig az ügyfél kívánsága, speciális egyedi elképzelése, melyeket szívesen teljesítünk. A tervezéstől a kivitelezésig magas színvonalú, az elvárásokat kielégítő, kézzel készítet modern termékeink iránt mind nagyobb érdeklődés új vállalkozási formát eredményezett ezért

2003. októberétől betéti társaságként tevékenykedtünk tovább. A ZEUS név korszerűséget, magas színvonalú minőséget és ügyfélközpontú kiszolgálást jelent. (www.zeus-racing.com)

A társaság a kipufogók gyártásában szerzett tapasztalatok alapján új terület és piac meghódítására szánta el magát. Bútoripari fém alkatrészek,fémlábak, fémvázak gyártásába kezdett.

Pályázati támogatás segítségével új szolgáltatással bővítettük a társaság tevékenységi körét. Ennek eredményeként léthozott gépi és kézi gépjárműmosó nem csak a társaság árbevételét növeli, hanem önálló tevékenységként is megállja a helyét ezzel segítve a társaság diverzifikációját. Alkalmazottak száma 8 fő. (www.zeus-automoso.hu)

Mára 1200 m2-es csarnokban 40 főt fizikai és 6 főt adminisztratív állományban foglalkoztat társaságunk. Alapanyagok és késztermékek raktározására 400 m2-es raktárhelyiség áll rendelkezésünkre. Termékeink száma eléri a 70 féle típust, évente 250 tonna anyagot használunk fel a gyártáshoz. A tervezésben és a fejlesztésben is hatékonyan együttműködünk megrendelőinkkel, hiszen a folyamatosan változó piaci igények gyors reagálást igényelnek. A felhasznált anyagok minősége első osztályú, kollégáink szakmai tapasztalata, minden legyártott termékre, kivétel nélkül kiterjedő és alapos minőségi átvétel termékeink védjegye. Éves reklamációs rátánk 0,004%. Hosszas előkészület után új partnerünk megrendeléseire alapozva új gyártósor felépítése kezdődött a meg lévő bútoralkatrészeket gyártó részleg mellé, ahol ma 50 féle cső és lemezalkatrészt gyártunk szériatermékként havi több ezres darabszámban. (www.zeusmetal.hu)

Filozófiánk

Fém a szenvedélyünk. Ez a szenvedély eredményezi a magas színvonalú, minőségű és különleges, kézzel készített termékeinket. Ön és az Ön egyedi elképzelése számunkra különösen fontos. Ezért termékeink gyártásához a legjobb alapanyagokat használjuk fel és kollégáink szakmai tapasztalata, vevőközpontú világszemlélete a ZEUS termékek védjegye. Környezetünk védelme, a veszélyes hulladékok megsemmisítésének módja szívügyünk. Minden tőlünk telhetőt megtéve óvjuk környezetünket, hogy az utánunk következő generációk is élvezhessék e csodálatos bolygó értékeit.